طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش
به گزارش وبلاگ سکوت، ترشی خرمالو یکی از انواع چاشنی های خوشمزه غذایی است که با استفاده از خرمالوی نارس تهیه میشود. با طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش آشنا شوید.
فصل پاییز موقع درست کردن انواع و اقسام ترشی هاست. یکی از خوش رنگ ترین، متفاوت ترین و خوشمزه ترین انواع ترشی های پاییزی، ترشی خرمالو است که اگر طعم این میوه پاییزی مفید را دوست داشت باشید، حتما از مزه ترشی آن هم خوشتان خواهد آمد.
در ادامه با طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو
خرمالو | 5 عدد |
سرکه سیب | 1.5 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
زنجبیل | یک تکه 2 سانتی |
فلفل قرمز | 1/2 ق چای خوری |
نمک | 1 ق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1.2 ق چای خوری |
زعفران | 1/8 ق چای خوری |
طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش:
طرز تهیه ترشی خرمالو بسیار ساده است و می توان آن را به دو روش تهیه کرد.
- روش اول:
- در روش اول شما باید ابتدا خرمالوها را شسته و داخل سبد بریزید تا کاملا خشک شوند و هیچ آب اضافه ای نداشته باشند.
- خرمالوها را از عرض برش دهید.
- سپس یک ظرف شیشه ای دردار برداشته و برش های خرمالو را داخل آن بریزید.
- زنجبیل تازه را برش داده یا رنده کنید و روی خرمالوها بریزید.
- شیشه را با سرکه پر کنید به طوری که کاملا روی خرمالوها را بپوشاند.
- شکر و ادویه جات را داخل شیشه ریخته و ظرف را به آرامی تکان دهید تا ادویه جات داخل سرکه حل شوند.
- درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال یا جای خنک بدون نور قرار دهید.
- ترشی شما بعد از حدود دو هفته آماده خوردن است.
- روش دوم:
- در روش دوم تهیه ترشی خرمالو، مواد احتیاج به پخت دارند.
- در این روش ابتدا باید برش های خرمالو را داخل شیشه بریزید.
- سپس سرکه، شکر، و ادویه جات را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
- وقتی شکر و سایر ادویه جات به خوبی داخل سرکه حل شدند،حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید مایع خنک گردد.
- سپس مایع خنک شده را روی خرمالوهای داخل شیشه بریزید.
- حدود 1/4 بالای ظرف را خالی نگه دارید و شیشه را تا لبه، پُر نکنید.
- لبه شیشه و اطراف آن را با یک دستمال تمیز، پاک کنید.
- درب آن را سفت و محکم ببندید و شیشه را به مدت 10 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید.
- شیشه ترشی را از آب جوش خارج نموده و اجازه دهید خنک گردد.
- سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.
- ترشی خرمالوی شما بعد از یک روز ماندن داخل پخچال آماده است اما بهتر است حدود یک هفته یا بیشتر درب آن را باز نکنید تا ترشی جاافتاده تر و خوشمزه تر گردد. نوش جان.
خواص خرمالو چیست؟
نکاتی درباره تهیه ترشی خرمالو:
- برای تهیه ترشی خرمالو بهتر است از خرمالوی نارس بهره ببرید.
- در صورت در دسترس نداشتن زنجبیل تازه می توانید از پودر زنجبیل بهره ببرید.
- در صورتی که بخواهید ترشی طعم ملایم تری داشته باشد می توانید از مخلوط سرکه و آب بهره ببرید؛ برای مثال به ازای هر لیوان سرکه، نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
- برای تهیه این ترشی از خرمالوی درسته نیز می توانید بهره ببرید.
امیدواریم این ترشی خوشمزه و متفاوت را تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید.
گروه آشپزی وبلاگ سکوت
منبع: setare.com
تاریخ انتشار: 11 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 11 آبان 1399
گردآورنده: sookoot.1com.ir
شناسه مطلب: 41088
به "طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید