طرز تهیه ماهی شکیبا

به گزارش وبلاگ سکوت، ماهی شکیبا تنها گونه آنادرموس در بین ماهیان جنوب ایران است. و جنوبی ها عاشق این ماهی هستن و این ماهی بسیار خوشمزه است. ماهی شکیبا را با سبزی پلو سرو می نمایند بعلاوه داخل شکم ماهی را از سبزی پر می نمایند. به ترکیب سبزی که داخل شکم ماهی قرار می دهند حشو می گویند.

طرز تهیه ماهی شکیبا

مواد لازم برای تهیه ماهی شکیبا

  • ماهی صُبور دو عدد
  • سبزی پلویی 300 گرم
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به میزان لازم
  • پیاز میانه دو عدد
  • سیر یک حبه
  • آب تمر هندی نصف لیوان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه ماهی شکیبا

مرحله اول

داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به علت اینکه این ماهی را روی آتش کباب می کنید بهتر است کمی شیره خرما روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری گردد. سوختن پوست ماهی باعث تلخ شدن آن می گردد.

مرحله دوم

شکم ماهی را باز نموده و داخل آن را کاملا تمیز و صاف کنید. کمی از آب تمر ماهی روی شکم ماهی بریزید و اجازه دهید که آن به خورد ماهی رود. سبزی ماهی و سبزی پلویی را بشویید و آن را خرد کنید. سیر و پیاز را هم کاملا خرد کنید.

مرحله سوم

سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی، سبزی پلویی و میزانی تمر هندی را به پایز و سیر اضافه کنید. نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید.

مرحله چهارم

ماده ای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزه تر شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت ماهی است.

مرحله پنجم

ماهی را داخل توری قرار دهید و آن را روی زغال کباب کنید. اگر نمی توانستید روی زغال کباب کنید می توانید آن را داخل فر قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ماهی شکیبا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی شکیبا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید