طرز تهیه کشک گردو ، فوت و فن درست کردن کله جوش
به گزارش وبلاگ سکوت، کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.
به گزارش وبلاگ سکوت، کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با نام کله جوش می شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می شوید.
مواد لازم برای تهیه کشک گردو
گردو: 200 گرم
کشک رقیق: 2 لیوان
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
سیر: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کشک گردو
گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم.
بعد کشک را به گردو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا گردو باز شود.
این غذا سرد سرو می شود، ولی شما می توانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین و نوش جان کنید.
منبع: همشهری آنلاین
تاریخ انتشار: 23 آذر 1401
آخرین بروزرسانی: 23 آذر 1401
گردآورنده: sookoot.1com.ir
شناسه مطلب: 84260
به "طرز تهیه کشک گردو ، فوت و فن درست کردن کله جوش" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک گردو ، فوت و فن درست کردن کله جوش"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید